Xειμώνα θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2022

Είναι πια επίσημο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί χειμωνιάτικο, από τις 21 Νοεμβρίου του 2022 ως τις 18 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Αυτό ξεκαθάρισε οριστικά ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στην Μόσχα: «Οι ομοσπονδίες έχουν ενημερωθεί σχετικά για αυτή την απόφαση, διότι είναι αδύνατον να παιχθεί ποδόσφαιρο στο Κατάρ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο», τόνισε σχετικά.

Ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστος ο αριθμός των φιναλίστ, αφού εξετάζεται η αύξηση του αριθμού των φιναλίστ σε 48! «Αυτό θα συζητηθεί στους επόμενους μήνες, αρχικά με τους διοργανωτές από το Κατάρ και μετά με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές», ήταν η ντρίμπλα του Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία