Τριετές συμβόλαιο σε Ζίβετς - Ο λόγος που αποφάσισε να έρθει στην Ομόνοια

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο Σάσα Ζίβετς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους διάρκειας τριών χρόνων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανάφερε ότι επέλεξε την Ομόνοια καθώς πείστηκε από το πλάνο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. 

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Σλοβένου ακραίου επιθετικού, Sasa Zivec (Σάσα Ζίβετς).

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

"Είναι μια μεγάλη αλλαγή, μια νέα πρόκληση. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, η οποία έχει υψηλές φιλοδοξίες. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που απάντησα θετικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχω διαπιστώσει ότι δημιουργήθηκε καλό κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ το γρηγορότερο δυνατό. Ο κ. Γκόμεθ και ο κ. Ολίβα, μου εξήγησαν το πλάνο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Επίσης, έλαβα υπόψη μου το γεγονός ότι η Κύπρος είναι ωραία χώρα για να ζήσεις. Ο κόσμος να περιμένει από εμένα ότι πάντα θα αγωνίζομαι με συναίσθημα και θα δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι. Η πίεση για νίκες και επιτυχίες, πιστεύω θα λειτουργήσουν θετικά. Οι ποδοσφαιριστές όταν νιώθουν ότι ο κόσμος περιμένει πράγματα από αυτούς, πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό" ανέφερε ο Sasa Zivec στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δειτε Επισης

Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»