Πάνω από ένα εκατομμύριο το deal για Ρομπέρζ!

Κυρίες και κύριοι, χαίρετε! Τώρα που όλοι αντιλήφθηκαν τον πραγματικό λόγο που ο Ρομπέρζ δεν έπαιξε απέναντι στη Στούμπρας, ο paparazzo είναι εδώ για να σας πάει -ακόμη μια φορά- ένα βήμα παρακάτω στην υπόθεση.

Στη Λιθουανία, λοιπόν, ο Γάλλος ήταν ανενεργός, όχι όμως και ο Νίκος Κίρζης. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα συναντήθηκε εκεί με τον ομόλογό του σε μία από τις δύο ομάδες που ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν τον παίκτη.

Θέμα της συζήτησης το οικονομικό και, όπως πληροφορήθηκα από συναδέλφους στη χώρα που εδρεύει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος, η προσφορά είναι μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που αφήνει ικανοποιημένο τον Απόλλωνα.

Για να το εισπράξει, θα πρέπει να τα βρει και ο Ρομπέρζ με τον υποψήφιο νέο εργοδότη του. Οι ίδιες πηγές μου έχουν αναφέρει ότι ο Γάλλος διαπραγματεύεται (σ.σ. του έγινε αρχική πρόταση και έχει κάνει αντιπρόταση) ετήσιες απολαβές σχεδόν τριπλάσιες από τις τωρινές του, οι οποίες είναι κοντά στα €180.000 -χώρια τα μπόνους. Αν του τα δώσουν, το συνολικό ύψος του deal θα ξεπεράσει όπως αντιλαμβάνεστε το ένα εκατομμύριο (μισό ο σύλλογος και άλλο μισό ο παίκτης)!

Για το τέλος, δύο σημειώσεις: πρώτον, ο Αυγουστή επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου και κάνει ό,τι μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση, και δεύτερον, ο ποδοσφαιριστής επιδιώκει ν’ αποχωρήσει δίχως οικονομικές εκκρεμότητες από το σύλλογο…
 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού