Τα σενάρια περί Ζάντερ και Γιάκολιτς στην Ανόρθωση - H θέση του Απόλλωνα

Άλλο ένα μεταγραφικό σίριαλ τελείωσε θετικά για την Ανόρθωση. Μετά την ανανέωση με τον Ράγιος, την αγορά του Ντούρις, η ομάδα της Αμμοχώστου έκλεισε την επιστροφή του Ρικάρντο Λαβόρδε.

Τα διάφορα σενάρια θέλουν την «Κυρία» να ενδιαφέρεται και για τους Ζάντερ Σαντάνα, αλλά και τον Αντόνιο Γιάκολις. Αμφότεροι στην περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα.

Ο πρώτος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την ομάδα της Λεμεσού, καθώς υποστηρίζει ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ οι γαλάζιοι θεωρούν ότι ισχύει το αντίθετο.

Όσον αφορά στον Κροάτη εξτρέμ ο οποίος στην περσινή σεζόν ήταν δανεικός από την Στεάουα Βουκουρεστίου και δεν προχώρησε η αγορά του λόγω δικής του επιθυμίας, παραμένει ακόμη χωρίς ομάδα.

Σε επικοινωνία της ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, με ανθρώπους της Ανόρθωσης μάς λέχθηκε ότι για αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι η Ανόρθωση βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέση στην οποία αγωνίζεται ο Ζάντερ. Σε δημόσιες δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ανάφερε ότι όντως ενδιαφέρον, όμως είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. «Πριν από λίγες βδομάδες έγινε μια συζήτηση. Είχε ακουστεί ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, τελικά δεν ήταν. Ήταν αρκετά ψηλές οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο στην υπόθεση, έχουμε συζητήσει με άλλους παίκτες που παίζουν σε εκείνη τη θέση» σημείωσε.

Από πλευράς Απόλλωνα υποστηρίζεται ότι για να πάει σε άλλη ομάδα ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά. «Η Ανόρθωση θα πρέπει να κτυπήσει την πόρτα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί κάποιος ποδοσφαιριστής χωρίς να πάρουμε γενναία οικονομικά ανταλλάγματα» ανάφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπους του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική