Αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ ο χαρισματικός Λέο

Έπειτα από πέντε χρόνια, τέσσερα πρωταθλήματα (τα τρία νταμπλ) ο Λέο, ο σπουδαιότερος φουτσαλιστής που πέρασε ποτέ από την Κύπρο, αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ. Το ανακοίνωσε ο ίδιος o 38χρονος άσος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, που ανεπισήμως έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό διαδεχόμενη το Γιώργο Πλατή, ενημέρωσε τον χαρισματικό Βραζιλιάνο πως βρίσκεται εκτός πλάνων.
 
«Δεν θα συνεχίσω στον ΑΠΟΕΛ την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που με βοήθησαν. Ήταν πέντε χρόνια στα οποία είχα και καλές και κακές στιγμές. Κρατάω τις καλές σίγουρα. Έχω πολλά να πω, αλλά το καλύτερο είναι να σας ευχαριστήσω για όλα. Πάντα θα έχω τον ΑΠΟΕΛ  στην καρδιά μου» αναφέρει ο Λέο, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία, δουλευταράς στην προπόνηση και τα εργομετρικά του δεν πρόδιδαν σε καμιά ένδειξη πως αφορούν βετεράνο αθλητή. Ήταν ο ηγέτης και ο κορυφαίος του ΑΠΟΕΛ και στις πέντε σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του.
 
Προ ημερών την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και ο Χρίστος Χριστοδούλου, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα με τους γαλαζοκίτρινους.
 
Φαίνεται ότι με την ανάληψη της διοίκησης από τον Μάριο Χαραλάμπους, οι αλλαγές στο τμήμα θα είναι ριζικές.
 

Δειτε Επισης

«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four