Χάθηκαν στον δρόμο προς την Κύπρο 600 πανάκριβα κινητά τηλέφωνα

Κινητά τηλέφωνα αξίας άνω των 100  χιλιάδων ευρώ που μεταφέρονταν στην Κύπρο για λογαριασμό κυπριακής εταιρίας τεχνολογίας, εξαφανίστηκαν κατά τη μεταφορά τους.
 
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Digital Life η μεταφορά των κινητών προς την Κύπρο είχε ανατεθεί σε διεθνή εταιρία ταχυμεταφορών με ενδιάμεσους σταθμούς την Αυστρία και την Ελλαδα.
 
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία που σε συνεργασία με τις αρχές στο εξωτερικό διερευνούν κατά πόσο τα κινητά τηλέφωνα προωθήθηκαν στην μαύρη αγορά.
 
Πρόκειται για εξακόσια ακριβά smartsphones μάρκας Samsung (200 τεμάχια Samsung J730 DS Black, 200 τεμ. Samsung J730 DS Gold, 100 τεμ. A520 black και 100τεμ. A520 gold)
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι κάποια εκ των κινητών πουλήθηκαν στην μαύρη αγορά στην Ελλάδα αφού με βάση τον σειριακό αριθμό ΙΜΕΙ δείχνουν ότι έχουν ενεργοποιηθεί.
 
Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από πού αγοράζουν κινητό αφού τα συγκεκριμένα μετά την
ενεργοποίηση τους θα γίνονται ορατά από τις αρχές που θα προχωρούν σε κατάσχεση τους.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός