Τα ιατρικά του Λαβόρδε και οι ευχές της Ανόρθωσης

Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ανόρθωση.

H ανακοίνωση:
«Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ενώ ήδη προπονείται εδώ και λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Λαβόρδε – ως γνωστό, αγωνίστηκε στην ομάδα μας και στο παρελθόν, φορώντας την φανέλα της Ανόρθωσης την τριετία 2010-2013, έχοντας και πάλι ως προπονητή τον Ρόνι Λέβι, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν η Κρασνοντάρ.

Από το 2013-14 που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ρωσικό σύλλογο μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 112 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 20 τέρματα.

Η «Μεγάλη Κυρία» καλωσορίζει τον Ρικάρντο Λαβόρδε στο «σπίτι» του και του ευχόμαστε πολλές νίκες, κατακτήσεις τίτλων και κάθε επιτυχία με τον Φοίνικα στο στήθος!».

Δειτε Επισης

Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου