«Θα έμενα για ακόμα 10 χρόνια στην Ομόνοια»

Δηλώσεις στο Ομόνοια Premium παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τζαρσίνιο Αντόνια. Μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για την επόμενη σεζόν της ομάδας ενώ δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην Κύπρο.
 
Αναλυτικά:
 
Γίνεται αρκετή σκληρή δουλειά εδώ στην Πολωνία: «Ναι γυμναζόμαστε σκληρά, πολλές προπονήσεις με τρέξιμο, αλλά νομίζω είναι καλό. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για μια δύσκολη σεζόν».
 
Για τους νέους συμπαίκτες: «Ναι χρειαζόμαστε χρόνο στο γήπεδο, γιατί είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και όλοι έχουν διαφορετική νοοτροπία νέοι προπονητές οπόταν όλα είναι καινούργια. Η ομάδα εκτός γηπέδου είναι καλή, το κλίμα είναι καλό. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν».
 
Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος του χρόνου: «Έκανα το καλύτερο για κάθε παιχνίδι, έδωσα το 100%, όλοι γνωρίζουν τι έγινε πέρσι και ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα μακριά από την Ολλανδία και την οικογένεια μου. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να δώσω περισσότερα και να ευχαριστηθώ το χρόνο μου στο γήπεδο».
 
Για το πως νιώθει μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Κύπρος. Η Κύπρος είναι καλή, πάντα έχει καλό καιρό, καλούς ανθρώπους, όλα είναι καλά στην Κύπρο. Οι φίλαθλοι και ο σύλλογος είναι καλοί και φιλικοί. Είχαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε ενωμένοι. Στις δύσκολες στιγμές υπήρχε πάντα ο κόσμος και εκεί που έδειχνε να τα παρατάμε πάντα έκαναν την ομάδα δυνατή πιστεύω. Τώρα όλα πάνε καλύτερα, αν με ρωτούσες αν θα έμενα για ακόμα 10 χρόνια θα απαντούσα ναι σίγουρα».
 
Για τα φιλικά: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλό. Παίξαμε καλά αλλά ήταν δύσκολο, είχε ζέστη. Γυμναζόμαστε σκληρά και στη φυσική κατάσταση είμαστε δυνατοί. Τα πάμε καλά και τα φιλικά θα μας βοηθήσουν πολύ».
 

Δειτε Επισης

Αφήνει τα δοκάρια της Ανόρθωσης ο Zivkovic-Τα βρήκαν και τους χάρισε δεδουλευμένα
Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ
Το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών της Cyprus League ανακοίνωσε η ΚΟΠ
Τέλος ο Γιάννης Κάργας από την Ανόρθωση-«Συμφωνήθηκε από κοινού τερματισμός της συνεργασίας»
Άλλη μια νίκη για την Πάφο και ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο-Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αρένα-Διατηρεί το προβάδισμα για την τρίτη θέση η ΑΕΚ
UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»