«Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει ο Μπαλταζάρ και ο Λέβι»

Για την προετοιμασίας και τον σχεδιασμό της Δόξας αλλά και τον αποκλεισμό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, μίλησε πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου στον Super Sport FM.  

Αναλυτικά:

«Όλα κυλούν πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά. Οι νέοι ποδοσφαιριστές εγκλιματίζονται γρήγορα».

Για τη νέα χρονιά…  

«Νιώθουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε από κει που μείναμε πέρσι. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τις μεταγραφές που έγιναν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το σχεδιασμό της ομάδας…  

«Μας ενδιαφέρει οτιδήποτε καλό. Αυτός που θα έρθει θέλουμε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ήρθαμε ε συμφωνία με τον Ναρ που ήταν μαζί μας πέρσι. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα συνεχίσει μαζί μας. Ψάχνουμε για ένα αμυντικό μέσο. Περιμένουμε απάντηση από ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στο Βέλγιο».

Για τον αποκλεισμό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης…

«Ήταν η κακή μέρα και για τις δύο ομάδες. Πληγώνει τον εγωισμό μας αυτό που έγινε. Με αυτό χάνουν όλες οι ομάδες. Ευχόμαστε να προχωρήσουν οι ομάδες μας και να μπουν στους ομίλους. Δεν μπορούμε να λέμε, όμως ότι φταίει ο Λέβι και ο Μπαλταζάρ…»

Δειτε Επισης

Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα