«Θα το παλέψουμε με ΑΠΟΕΛ, δεν είμαστε συνηθισμένοι...»

Ως μια δυνατή ομάδα χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ στη διάσκεψη Τύπου για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους» στο ΓΣΠ, ο τεχνικός της Φλόρα Ταλίν, Γιούργκεν Χεν, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων δεν είναι συνηθισμένη η ομάδα του να αγωνίζεται με τόσο κόσμο. 

Αναλυτικά:

"Γνωρίζουμε αρκετά το ΑΠΟΕΛ... Ότι είναι δυνατή ομάδα και τι έχει κάνει στην Ευρώπη"

"Γνωρίζουμε ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή με ένα δυνατό αντίπαλο όμως θα το παλέψουμε. Θα κατεβούμε αμυντικά όμως αν το ΑΠΟΕΛ μας δώσει χώρο θα το εκμεταλλευτούμε με αντεπιθέσεις"

"Ο καιρός θα παίξει ρόλο για αυτό ήρθαμε και νωρίτερα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι με τόσο κόσμο όμως ίσως αυτό λειτουργήσει υπέρ μας"

"Θα προσπαθήσουμε να μην επικεντρωθούμε μόνο σε ένα παίκτη γιατί αυτός μπορεί να αντικατασταθεί σε οποιαδήποτε στιγμή"

"Είναι δύσκολο να πούμε για ποιο σημείο βρίσκεται το επίπεδο στη χώρα μας, όμως πριν λίγα χρόνια είχαμε ομάδα που έφτασε μέχρι τον Γ΄Προκριματικό"

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc