«Ανοικοδομήσαμε από τα ερείπια την Ομόνοια που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας»

Για την ιδρυτική συνέλευση της «Ομόνοιας 1948», αναφέρεται με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9, η οποία όπως επισημαίνει «το 2018 θα γίνει ορόσημο και αναφορά για τις γενεές που θα ακολουθήσουν». 

Αναλυτικά:

Την προηγούμενη Δευτέρα δεν έγινε μια καινούρια αρχή, δεν δημιουργήθηκε κάτι νέο, την Δευτέρα απλά επιστρέψαμε στο παρελθόν, ανοικοδομήσαμε από τα ερείπια την ΟΜΟΝΟΙΑ που μας παρέδωσαν οι παππούδες μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού, της εργατιάς, της αντίστασης, της επανάστασης. Γιατί αν κάποιοι στην πορεία ξέχασαν, εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, δεν μάθαμε ποτέ να προσκυνάμε εκεί που φτύναμε, δεν μάθαμε ποτέ στην υποδούλωση και με τα κεφάλια σκυφτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΕΔΩ, η δικιά μας ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα που χτίζεται από το λαό για το λαό, τέκνο της οργής για όσους και όσα ρημάξανε τα όνειρα μας… Ας γίνει το 2018 ορόσημο και αναφορά για τις γενεές που θα ακολουθήσουν, ας γίνει το νέο 1948 που θα γαλουχήσει με ιδανικά και αξίες τις γενιές που θα έρθουν.

Από το λαό για το λαό, αυτό προστάζει η ιστορία του 48

Υ.Γ - Περισσότερα από 600 μέλη έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής μέσα σε ΜΟΝΟ μια μέρα. Τα 550 μέλη είναι ενήλικες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δειτε Επισης

Κόλλησαν στο μηδέν Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ στο Αλφαμέγα-Έσβησαν οι τελευταίες ελπίδες για τετράδα
Διέλυσε την Πάφο και έδωσε παράταση στην αγωνία για τον πρωταθλητή η Ομόνοια
Δυο αγώνες το Σάββατο για την 7η αγωνιστική α’ ομίλου της Cyprus League by Stoiximan
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές των αγώνων στις 26, 27 και 28 Απριλίου
Κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ εντός του Alphamega statium η Ανόρθωση
Η παρουσία Κούμα στην Κωνσταντινούπολη…προκάλεσε πολιτική ένταση
Ανανέωσε ο Φιάκας στην Ομόνοια 29 Μ
Προκύπτει εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ στο οικονομικό κομμάτι του ΑΠΟΕΛ-Καταβλήθηκε σημαντικό ποσό στο φόρο
Στις 2 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Νέων Κ-19 -Ανόρθωση και Πάφος F.C θα διεκδικήσουν το τρόπαιο
Στο μυαλό του Απόλλωνα υπάρχει μόνο η Πάφος