Κούσουλος τετραετίας στην Ομόνοια

Tην απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα, ανακοίνωσε η Ομόνοια, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων χρόνων. 

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τέσσερα χρόνια.

O Γιάννης Κούσουλος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε περισσότερες από 110 συμμετοχές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου.

"Είναι ένα νέο ξεκίνημα, με όλα τα συναισθήματα που φυσιολογικά προκύπτουν μετά από μια τέτοια εξέλιξη. Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα. Θα δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που της αξίζει. Αναγνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός θα είναι σε ψηλά επίπεδα, όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Αναμφίβολα, η υποστήριξη του κόσμου θα είναι η δύναμή μας" ανέφερε ο Γιάννης Κούσουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δειτε Επισης

Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»
Καρσέδο: Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, εύχομαι να ορθοποδήσει την επόμενη σεζόν
Η απάντηση του Σάμιου για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ
Συμβιβασμός σε ΓΣΠ και Άλφαμεγα-Άνετη νίκη για την ΑΕΚ
Τιμήθηκε από τον Άρη ο Σπιλέφσκι (pics)
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν pasillo στην πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Toν αντικαταστάτη του Σπιλέφσκι αποκάλυψαν οι Λευκορώσοι
Τέλος ένδεκα ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια 29ης
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet