«Πλαφόν» της Μπαρτσελόνα στα 200.000.000 ευρώ για τη μετονομασία του «Καμπ Νου»

Οι παραιτήσεις του Μανέλ Αρόγιο (αντιπρόεδρος μάρκετινγκ) και του Φρανθέσκο Κάλβο ("δεξί χέρι" του) είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει λίγο η αναζήτηση χορηγού για τη μετονομασία του "Camp Nou".

Ωστόσο, η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά. Ήδη, οι "μπλαουγκράνα" έχουν δεχθεί δύο προτάσεις. Μία από τις ΗΠΑ και μία από την Ασία. Η ομάδα της Βαρκελώνης, ωστόσο, έχει θέσει κατώτατο "πλαφόν" στις προτάσεις.

Δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση που θ' αποφέρει έσοδα μικρότερα του ποσού των 200.000.000 ευρώ για δεκαετές συμβόλαιο.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η τελευταία αγωνιστική της La Liga (11-12/5/ 2019), προκειμένου η συμφωνία να εγκριθεί από τη Συνέλευση.

Δειτε Επισης

Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία
«Κάταγμα περόνης ο Μουσιάλα-Εκτός δράσης για 4-5 μήνες»
Πήρε τη ματσάρα με την Ντόρτμουντ και την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης
Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη