Πιάνει ξανά δουλειά η Σπέχαρ- Βλέπει σήμερα Αναστασιάδη και Ακιντζί

Με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ συναντάται σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ αργότερα-και συγκεκριμένα στις 12:30- η κ. Σπέχαρ θα έχει συνάντηση στα κατεχόμενα και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.
 
Οι συναντήσεις της κ. Σπέχαρ με τους δύο ηγέτες πραγματοποιούνται υπό το πρίσμα του διορισμού της Τζέιν Χολ Λουτ ως ειδικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για το Κυπριακό, και της επικείμενης καθόδου της στο νησί για διαβουλεύσεις, όπως επίσης και των επισκέψεων της σε Αθήνα, Άγκυρα και Λονδίνο.  
 
Σημειώνεται πως μεταξύ 11 και 19 Ιουλίου, η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ αναμένεται να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου στις 17 του μήνα θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας, ενώ θα έχει συνάντηση και με την Τζέιν Χολ Λουτ ώστε να εξετάσουν πιθανές ημερομηνίες που προσφέρονται για επίσκεψη στην Κύπρο, ενδεχομένως προς το τέλος Ιουλίου.

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ