Πήρε εξιτήριο ο ʼντρος – Καλά στην υγεία του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ

Δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό οι εξετάσεις του και μεταφέρθηκε στο σπίτι του χθες το βράδυ, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.
 
Ο κ. Κυπριανού μετά από αδιαθεσία που ένιωσε χθες κατά τη διάρκεια της κρίσιμης Ολομέλειας της Βουλής για τη ψήφιση των κρατικών εγγυήσεων στη Συμφωνία της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και της Ελληνικής Τράπεζας αποχώρησε από την αίθουσα.
 
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο λίγο μετά τις τέσσερις, ωστόσο επέστρεψε στη Βουλή και γύρο στις 5 και 30 αποχώρησε εκ νέου λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε και μεταφέρθηκε για εξειδικευμένες ιατρικέ αναλύσεις στην ιδιωτική κλινική American Heart.
 
Με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ επικοινώνησε σήμερα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Για τα καλά νέα μετά τις εξετάσεις πληροφορήθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος έγραψε στο twitter:
Οι πολιτικοί αρχηγοί που βρίσκονταν στην Ολομέλεια της Βουλής έστειλαν τις ευχές για τους για ταχεία ανάρρωση του Άντρου Κυπριανού.

 
 
 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός