Μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κουτίνιο

Το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο θέλει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo". Το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Παριζιάνοι ενημέρωσαν τον ατζέντη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 270.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον πελάτη του.

Όπως και στην περίπτωση του Νεϊμάρ, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέλ Αλ Κελαϊφί πλησίασε πρώτα την πλευρά του παίκτη προκειμένου να δει ποιες είναι οι διαθέσεις του. Στόχος του διοικητικού ηγέτη της γαλλικής ομάδας είναι να φέρει στο Παρίσι τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι στενός φίλος του Νεϊμάρ. Μ' αυτό τον τρόπο θα πείσει τον "Νέι" να παραμείνει στην Παρί και να αφήσει στην άκρη τις... σειρήνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Κοουτίνιο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τους Γάλλους, αφού τον περασμένο Ιανουάριο ο Βραζιλιάνος σταρ έδωσε μάχη προκειμένου να πείσει τη Λίβερπουλ να τον αφήσει να πάει στην "Μπάρτσα", ενώ απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες τους Καταλανούς έχουν τοποθετήσει ρήτρα ύψους 400.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως, όπως στην υπόθεση του Νεϊμάρ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

 

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι πέντε ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πρόστιμα σε Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Λιόν λόγω παραβίασης του Financial Fair Play από την UEFA
Το μήνυμα του Μουρίνιο για τον χαμό του Ζότα-«Ένα δράμα που κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει»
Το Σάββατο η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα-Ξαγρύπνια την Παρασκευή σε εκκλησάκι
Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο-Ένταλμα σύλληψης του Τόμας Πάρτι για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Το ασπρόμαυρο εξώφυλλο της «A Bola» μετά τον θάνατό του Ζότα και του αδερφού του
Συγκλονίζει ο Σαλάχ για Ζότα-«Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν αλλά όχι έτσι...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Χέντερσον μπροστά από το σημείο μνήμης του Ζότα στο Άνφιλντ
Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλε Ρίτσι από την Τορίνο
Η Ίντερ έχει τα χέρια της δεμένα και η Μπαρτσελόνα το γνωρίζει