Αλαφούζος εναντίον Ολυμπιακού!

Ο Γιάννης Αλαφούζος με ένα retweet που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/8) τα έβαλε με τον Ολυμπιακό και τη στάση που κρατάει στο θέμα της συμφωνίας της ΕΡΤ με τις επτά άστεγα τηλεοπτικές ομάδες και φυσικά την επίθεση που κάνει στον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.
 
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που κατά το παρελθόν ήταν αρκετά δραστήριος στο twitter είχε να κάνει κάποιο σχετικό tweet εις βάρος του Ολυμπιακού εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο και συγκεκριμένα από τις 27 Απριλίου 2017.
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε retweet ένα tweet στο οποίο γινόταν λόγος για δώρα του Κράτους στον Ολυμπιακό για τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη αλλά και το «Γ. Καραϊσκάκης».
 
Χαρακτηριστικά το tweet ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός που με γελοίο πρόσχημα μιλάει για δημόσιο χρήμα. ΕΡΤ και ΑΕΚ, ας κοιτάξει λίγο την καμπούρα της περί τούτου. Τα Ρέντη, Καραϊσκάκη και Καραϊσκάκη 2.0 ποιος τα πλήρωσε, και σε ποιον τα έκανε δώρο;»

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός