«Παίρνει χρόνο συμμετοχής, αλλιώς ίσως πάει σε άλλη ομάδα ο Ρομό»

Δημοσίευμα ιστοσελίδας στη Βενεζουέλα κάνει λόγο για πιθανή συμμετοχή του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ραφαέλ Ρομό στον αγώνα της Πέμπτης (16/8) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.
 
Μάλιστα ο δημοσιογράφος αναφέρεται σε μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, για να πάρει λεπτά συμμετοχής εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί, όπως έγινε και την περσινή σεζόν όπου ο Βενεζουελάνος πορτιέρε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, για λογαριασμό της Μπέερσοτ-Βιλράικ.
 
Αναλυτικά:
«Ο Ραφαέλ Ρομό, τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο έχει δύο επιλογές για την φετινή σεζόν με την ομάδα του. Το μέλλον του ποδοσφαιριστή, που δεν αγωνίστηκε στα πρώτα ευρωπαικά παιχνίδια της ομάδας του ίσως κριθεί αυτή την εβδομάδα».
 
«Ο Ρομό ίσως κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη (16/8) στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα της Λευκωσίας να έχει το πλεονέκτημα του 2-2, από το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ».
 
«Τα τοπικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα παίξει για πρώτη φορά μετά και τις ''όχι τόσο καλές'' εμφανίσεις του Μπόι Βάτερμαν. Σε τέτοια περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα παραμένει στον ΑΠΟΕΛ για την ερχόμενη σεζόν».
 
«Η δεύτερη επιλογή είναι να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα (αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020), έτσι ώστε να του δοθούν λεπτά συμμετοχής, όπως έγινε και πέρσι με την Μπέερσοτ-Βιλράικ στο Βέλγιο».
 
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά