Χειροπέδες σε δυο από τους δώδεκα που ξυλοφόρτωσαν άγρια 21χρονο στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 19 χρόνων προχώρησαν  γύρω στις 9.00 το πρωί σήμερα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 

 

Οι δύο 19χρονοι, ακολούθως της σύλληψης τους, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση αφορά σε περιστατικό επίθεσης που δέχτηκε 21χρονος από άλλα πρόσωπα, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα χθες, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων κάταγμα στην κροταφική χώρα και κάταγμα μαστοειδούς απόφυσης μέσου ωτός.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 21χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν