Ο Κόβαλτσιουκ έστειλε τον Απόλλωνα στους ομίλους

Την απώλεια της πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι παραδέχθηκε ο προπονητής της Ντιναμό Μπρεστ, Σεργκέι Κόβαλτσουκ. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως η ομάδα της Λεμεσού θα προκριθεί σε βάρος της Βασιλίας.

Αναλυτικά:

«Χαρήκαμε πολύ που είδαμε στο γήπεδο αυτή την ατμόσφαιρα και που χαρίσαμε στον κόσμο τη νίκη. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για στήριξη και ατμόσφαιρα. Όπως έχω πει το πρώτο παιχνίδι το χάσαμε εμείς. Ο Απόλλων όμως είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Δεν θα κάνω ανάλυση σε όλα όσα έχουν γίνει. Είδαμε τα λάθη μας και στόχος μας είναι να βελτιωθούμε στο μέλλον.

Όπως έχω πει ο Απόλλων είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε ότι πλέον έχει μπροστά του τη Βασιλεία που είναι επίσης δυνατός αντίπαλος αλλά πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα είναι αυτός που θα προχωρήσει».

Δειτε Επισης

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στέλνει τερματοφύλακα του Άγιαξ στην Πάφο
Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη ο Κακουλής
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάμπου στον Άρη και η προσπάθεια για Κακουλλή-Η επίσημη θέση της Ομόνοιας
Πρόθεση για οικονομική υπέρβαση στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού
Βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η Πάφος FC με €15 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ιστορικό παιχνίδι για την Πάφο στο Champions League
Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ
Η κλήρωση για Πάφο και ΑΕΚ στο Europa League
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χαραλάμπους στον Άρη