ΑΠΟΕΛ: Και η στατιστική στηρίζει Βάτερμαν!

«Δεν κατανοώ τα σχόλια που γίνονται για τον Μπόι. Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι (σ.σ. στο τελ Αβίβ). Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ο Βάτερμαν που θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αλλά επιστρέφει και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο επίπεδο που τον θέλουμε. Έχουμε άλλους δύο πολύ ποιοτικούς τερματοφύλακες, που βοηθούν να ανέβει και η ποιότητα του Μπόι, όμως δεν βλέπω κανένα λόγο να μην αγωνίζεται».

Με την παραπάνω τοποθέτηση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ «έκοψε τον αέρα» των αμφισβητιών του Ολλανδού πορτιέρε και του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης που φαίνεται πως εκτείνεται πολύ πιο μακριά από τον αποψινό αγώνα με τη Χάποελ μπερ Σεβά.

Ο Πορτογάλος υπερασπίστηκε τον Βάτερμαν με βάση τα δικά του προπονητικά κριτήρια, τα οποία ωστόσο υπογραμμίζει και ενισχύει και η στατιστική. Στην προκριματική φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ αριθμεί πέντε συναπτές εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό. Πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ για κυπριακό σύλλογο.

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια (Ντουντελάνζ 1-0, Βιτορούλ 4-0, Σλάβια Πράγας 2-0 πέρυσι, Σούντουβα 1-0, Φλόρα Ταλίν 5-0 εφέτος) την εστία των «γαλαζοκιτρίνων» έχει υπερασπιστεί ο Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος απόψε φιλοδοξεί να επεκτείνει το σερί του σε 544 λεπτά.

Η τελευταία φορά που η εστία του ΑΠΟΕΛ παραβιάστηκε σε εντός έδρας προκριματικό αγώνα ήταν στις 24 Αυγούστου 2016 από τον Φεντερίκο Σανταντέρ, στο 86’ του 1-1 με την Κοπεγχάγη που κόστισε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Δειτε Επισης

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στέλνει τερματοφύλακα του Άγιαξ στην Πάφο
Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη ο Κακουλής
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάμπου στον Άρη και η προσπάθεια για Κακουλλή-Η επίσημη θέση της Ομόνοιας
Πρόθεση για οικονομική υπέρβαση στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού
Βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η Πάφος FC με €15 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ιστορικό παιχνίδι για την Πάφο στο Champions League
Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ
Η κλήρωση για Πάφο και ΑΕΚ στο Europa League
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χαραλάμπους στον Άρη