ΑΠΟΕΛ: Και η στατιστική στηρίζει Βάτερμαν!

«Δεν κατανοώ τα σχόλια που γίνονται για τον Μπόι. Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι (σ.σ. στο τελ Αβίβ). Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ο Βάτερμαν που θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αλλά επιστρέφει και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο επίπεδο που τον θέλουμε. Έχουμε άλλους δύο πολύ ποιοτικούς τερματοφύλακες, που βοηθούν να ανέβει και η ποιότητα του Μπόι, όμως δεν βλέπω κανένα λόγο να μην αγωνίζεται».

Με την παραπάνω τοποθέτηση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ «έκοψε τον αέρα» των αμφισβητιών του Ολλανδού πορτιέρε και του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης που φαίνεται πως εκτείνεται πολύ πιο μακριά από τον αποψινό αγώνα με τη Χάποελ μπερ Σεβά.

Ο Πορτογάλος υπερασπίστηκε τον Βάτερμαν με βάση τα δικά του προπονητικά κριτήρια, τα οποία ωστόσο υπογραμμίζει και ενισχύει και η στατιστική. Στην προκριματική φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ αριθμεί πέντε συναπτές εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό. Πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ για κυπριακό σύλλογο.

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια (Ντουντελάνζ 1-0, Βιτορούλ 4-0, Σλάβια Πράγας 2-0 πέρυσι, Σούντουβα 1-0, Φλόρα Ταλίν 5-0 εφέτος) την εστία των «γαλαζοκιτρίνων» έχει υπερασπιστεί ο Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος απόψε φιλοδοξεί να επεκτείνει το σερί του σε 544 λεπτά.

Η τελευταία φορά που η εστία του ΑΠΟΕΛ παραβιάστηκε σε εντός έδρας προκριματικό αγώνα ήταν στις 24 Αυγούστου 2016 από τον Φεντερίκο Σανταντέρ, στο 86’ του 1-1 με την Κοπεγχάγη που κόστισε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Δειτε Επισης

Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»
Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου