Έδωσε τα χέρια με τον νέο της χορηγό η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον νέο της χορηγό. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα συνεργάζεται πλέον με την αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία Cobalt, η οποία θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας μας.

Η Cobalt Aero είναι αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Η πρώτη εμπορική πτήση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2016. Πρόκειται για τη νέα διεθνής αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κύπρο, με δομή δρομολογίων σε όλη την Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ισραήλ, Ισπανία, Ελβετία, Λίβανο, Γερμανία, Δανία, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ελλάδα.

Καλωσορίζουμε την Cobalt στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της.

Τμήμα Μάρκετινγκ

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου