Το τίμιο παιχνίδι στη φανέλα της Ανόρθωσης

Το τίμιο παιχνίδι θα κοσμεί τη φανέλα της Ανόρθωσης όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Cablenet.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ένας σύλλογος με υψηλό το αίσθημα της Κοινωνικής Ευθύνης και η Cablenet θέτουν τις βάσεις της συνεργασίας τους πάνω στις καθαρές αξίες του αθλητισμού.

Ως Αθλητικός Σύλλογος με 107 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με έμπρακτη συμμετοχή σε αγώνες, προασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισονομία και τη διαφάνεια θέλουμε να δείξουμε για μία ακόμη φορά ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη απο σύμβολα, πέραν των αθλητικών επιτυχιών.

Από την πλευρά της η Cablenet, αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στην εξάπλωση του αθλητισμού και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, στηρίζει έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Με βασική μας αρχή τα λόγια του Νέλσον Μαντέλα ότι «ο  Αθλητισμός έχει την δύναμη να αλλάξει τον κόσμο», πορευόμαστε μαζί και δείχνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό εργαλείο κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Πιστεύουμε στο τίμιο παιχνίδι και θα παλεύουμε με όλα μας τα μέσα για να το πετύχουμε, μεταφέροντας μηνύματα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και αυτή την ενέργεια τη θέτουμε, στη βάση της ευγενούς άμιλλας.

Για τους παραπάνω λόγους αλλα και για ακόμα περισσότερους, σε συνεργασία με τον Μεγάλο μας Συνεργάτη Cablenet, αποφασίζουμε να τοποθετήσουμε το Fair Play, ως κεντρικό μήνυμα στην επίσημη εμφάνισή μας.

Σε αυτές τις βάσεις θέσαμε τη συνεργασία μας ένα χρόνο πριν και έτσι θα συνεχίσουμε, με ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να μεταφέρουν δυνατά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δειτε Επισης

Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό