Πρόταση μαμούθ για την αγορά της ʼρσεναλ!

Ο Κρένκε με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Άλισερ Ουσμάνοφ είναι οι δύο βασικοί μέτοχοι στην Άρσεναλ, με τον πρώτο να έχει στην κατοχή του το 67% του συλλόγου και τον δεύτερο το 30%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε διάφορους μικρομετόχους.

Εδώ και χρόνια η κόντρα των δύο επιχειρηματιών για το ποιος είναι ο βασικός «παίκτης» στο club δίνει και παίρνει, με τον Κρένκε σιγά – σιγά να αποκτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από την «πίτα» και να φτάνει το ποσοστό του σε υψηλά νούμερα.

Το πρωί της Τρίτης, όπως έγινε γνωστό στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο Κρένκε κατέθεσε πρόταση μαμούθ 600 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει το 100% της Άρσεναλ, εκτιμώντας τη συνολική αξία του συλλόγου στο 1,8 δισ. λίρες.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος με αυτήν την κίνηση θέλει να κάνει δικό του τον σύλλογο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Προχωρούμε με αυτήν την πρόταση για να αποκτήσουμε το 100% της ιδιοκτησίας του συλλόγου. Εκτιμούμε την αφοσίωση του κυρίου Ουσμάνοφ στην Άρσεναλ, το ήθος και την ιστορία που αυτός ο σύλλογος εκπροσωπεί».

Πλέον, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στον βορειλονδρέζικο σύλλογο και ειδικότερα η απάντηση του Ουσμάνοφ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουσμάνοφ τον Μάιο του 2017 είχε καταθέσει πρόταση 1 δισ. λιρών για την αγορά του συλλόγου, με τον Κρένκε να απορρίπτει την προσφορά.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε φιλάθλους της Παρί που πανηγύριζαν
BINTEO: Κάηκε το Παρίσι για την πρόκριση στον τελικό
«Περήφανος για την ομάδα μου, νομίζω δεν υπήρξε κάποιος καλύτερος από εμάς φέτος στο Champions League»
Άντονι: Βρήκα ξανά τον εαυτό μου στη Μπέτις, πέρασα δύσκολα στο Μάντσεστερ
Έξαλλος ο Λαπόρτα με Μαρτσίνιακ-«Η Μπαρτσελόνα δεν προκρίθηκε στον τελικό εξαιτίας του διαιτητή»
Βγαίνουν τα ζευγάρια των τελικών Europa και Conference League
Προσφορά μαμούθ από Αλ Χιλάλ για τον Μπρούνο Φερνάντες
Παριζιάνικη υπεροχή και ραντεβού με την Ίντερ στον τελικό του Μονάχου
Ο Μαρτσίνιακ απαντά στην Μπαρτσελόνα-«Αυτά είναι βλακείες, δεν αδίκησα κανέναν»
Η Έβερτον κατέθεσε πρόταση για τον Ριτσάρλισον, επιθυμεί να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος