«Αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΛ ο κόσμος» – Η θέση της διοίκησης για την κάρτα οπαδού

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε το μέλος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου. Μίλησε για την πρώτη προπόνηση της ομάδας αλλά και την προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, ενώ τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει ο κόσμος της ομάδας της Λεμεσού στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

Για την ανοικτή προπόνηση: «Θα πραγματοποιηθεί η ανοικτή προπόνηση όπως κάθε χρόνο. Στις 19:30 στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και θα μπορούν οι φίλοι της ομάδα να μπουν απ’ τη βόρεια είσοδο. Είσοδος στα 5 ευρώ και για παιδιά δωρεάν, ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε για στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής».

Για τα έργα στο προπονητικό κέντρο: «Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για την αναβάθμιση. Η διαφορά είναι αισθητή και θα το δουν όλοι οι φίλοι της ομάδας».

Για τα διαρκείας: «Μέχρι στιγμής είχαμε παρατηρήσει πως υπήρχε αυξημένη ζήτηση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι στιγμής είμαστε σε καλά επίπεδα και καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να παίρνει διαρκείας για να έχουμε μια γεμάτη ανατολική».

Για την προετοιμασία και το γεγονός πως ήταν ευχαριστημένος ο προπονητής: «Σίγουρα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από πλευράς εγκαταστάσεων αλλά και απ’ τους παίκτες του. Ήταν θετικά τα μηνύματα που λάβαμε μέχρι στιγμής. Υπάρχει χρόνος ακόμη και έχουμε ακόμη 3 φιλικά μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία».

Για τον μέσο: «Υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση και αν προκύψει οτιδήποτε θα το ανακοινώσουμε».

Για την συζήτηση περί αύξησης ομάδων: «Δεν έχουμε κάνει κάποια επίσημη αναφορά στο θέμα αλλά όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε».

Για την ταυτοποίηση: «Είχαμε εκφράσει την άποψη μας πολλές φορές. Είναι ένας νόμος του κράτους που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όμως καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΛ ο κόσμος».

Για το μουσείο: «Η θέληση και η πρόθεση υπάρχει και θα αναφερθούμε σε αυτό όταν έρθει η στιγμή».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου