Το πρωτοσέλιδο που «βάζει φωτιά» σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Γιουβέντους αγωνίζεται το βράδυ του Σαββάτου στο «Ένιο Ταρντίνι» κόντρα στην επανακάμψασα στην Serie A Πάρμα και οι οπαδοί της αδημονούν για το πρώτο επίσημο γκολ του Κριστιάνο Ρονάντο με την ασπρόμαυρη φανέλα (δεν τα κατάφερε με Κιέβο Βερόνα και Λάτσιο), ωστόσο το ματς αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα για την Tuttosport.
 
Ναι μεν το τορινέζικο μέσο, που καταπιάνεται με τη δραστηριότητα της Γιουβέντους, έχει αναφορά στο εν λόγω παιχνίδι, ωστόσο στο πρωτοσέλιδό του κυριαρχούν δύο φιγούρες για μεταγραφικό λόγο: ο Πολ Πογκμπά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Πογκμπά θέλει τον CR7», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος, με την εφημερίδα να επεξηγεί: «Ο άσος της Γιουνάιτεντ έχει κόψει επαφές με τον Μουρίνιο και έχει σκοπό να σμίξει με τον Ρονάλντο τον Ιανουάριο.
 
Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς έχει τη δυνατότητα να παίξει με τους “μπιανκονέρι” στη δεύτερη φάση του Champions League παρά το γεγονός πως θα τους έχει αντιμετωπίσει στους ομίλους».
 
Σημειώνεται πως φλογερό ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο έχει δείξει αυτό το καλοκαίρι που πέρασε η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με το τορινέζικο μέσο να επισημαίνει ωστόσο την επιθυμία του Πογκμπά να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε το όνομά του ώστε να έχει για παρέα τον Ρονάλντο!
Πηγή: contra.gr

Δειτε Επισης

Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία