Αραμπατζής: «Τους έχουμε ξανακερδίσει…» (vid)

Συνέχεια στο καλό ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα θα επιχειρήσει να δώσει ο Ερμής, σύμφωνα με τον Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος τόνισε πως στον επικείμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ οι «φτεροπόδαροι» θα επιχειρήσουν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ό,τι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
 
«Στις δυο πρώτες αγωνιστικές ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήμασταν πολύ καλά πιστεύω. Κάναμε φάσεις, δημιουργήσαμε πολύ καλές επιθέσεις. Δυστυχώς σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε το γκολ. Αυτά τα παιχνίδια είναι λίγο δύσκολα απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ευτυχώς στο δεύτερο παιχνίδι μπήκαμε ακόμα καλύτερα, βάλαμε το γκολ πολύ νωρίς και κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
 
Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε ξανακερδίσει τον ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος μας είναι να μπούμε ακόμα καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο τερματοφύλακας του Ερμή.
 

 

Δειτε Επισης

Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»