Πουρσαϊτίδης: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ. 

Κάλεσε παράλληλα τον κόσμο να δώσει το παρών του στην δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας την Τετάρτη (19/9) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

«Θα συμφωνήσω με τον αντίπαλο προπονητή. Είχαμε από ένα ημίχρονο. Δυστυχώς αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε, και κάποιοι αγχώθηκαν περισσότερο από το κανονικό. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να μας προβληματίσει το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δείξαμε θάρρος και θράσος. Αν και είχαμε καλές φάσεις δεν ήρθε το δεύτερο γκολ που θα ήταν τεράστια επιτυχία να κερδίσεις αυτή την ομάδα που κάνει όλους τους Κύπριους περήφανους».

«Είμαι ευχαριστημένος για το δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα επηρέασε και ο κόσμος της ΑΕΚ, έκανε έδρα του το Αμμόχωστος, κάτι που μας ξάφνιασε. Αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, που σήμερα δεν τον είχαμε. Να καλέσω τον κόσμο να έρθει στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ γιατί τους χρειαζόμαστε. Είναι εύκολο να λες μόνη ποτέ δεν θα σε αφήσω, αλλά παίζουμε με λίγο κόσμο συνήθως. Αυτό που άλλαξε στο δεύτερο μέρος ήταν το θάρρος να παίξουμε. Δείξαμε πως είμαστε επικίνδυνοι και πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας