Οριστική απόφαση Πετρίδη για Μπαλταζάρ
14:17 - 17 Σεπτεμβρίου 2018

Τη λύση συνεργασίας με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ αναμένεται να ανακοινώσει εντός ολίγου ο ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος προπονητής «πλήρωσε» ουσιαστικά τις κακές εμφανίσεις και την αποτυχία της ομάδας στην Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό από τη Σούντουβα και την Αστάνα, αλλά και αυτή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ερμή και αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα.
Ακόμα ένας λόγος που εξάντλησε την υπομονή του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του ήταν η εμπλοκή του Πορτογάλου τεχνικού στους χθεσινούς (16/9) διαπληκτισμούς στο παιχνίδι με τον Ερμή.
Μετά τη σημερινή (17/9) πρωινή προπόνηση, ο Πορτογάλος κόουτς ενημερώθηκε για το διαζύγιο των δύο πλευρών. Ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια αντικατάστασής του στους «γαλαζοκίτρινους», με το όνομα του Χρήστου Κόντη να είναι το πρώτο που έχει ακουστεί, χωρίς ωστόσο να έχει ειπωθεί κάτι επίσημο από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.
- Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τέλος και αντικαταστάτη Μπαλταζάρ ο ΑΠΟΕΛ