Αποκαλύψεις Πάμπου για Ομόνοια: «Είπα στη διοίκηση, πείτε την αλήθεια και θα μείνω…»

Για το πέρασμά του από την Ομόνοια μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Επέλαση» του ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει τους πράσινους και το τι έφταιξε για να προκύψει τελικά το διαζύγιο.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας: «Πρώτα από όλα δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να ανοίξω κάτι που έχει περάσει. Αν δείτε όλα αυτά τα χρόνια, όταν έφυγα από κάποια ομάδα, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έλεγε κάποιες αλήθειες. Το μόνο που θα κατάφερνα ήταν να δημιουργήσω προβλήματα. Σέβομαι το κάθε σωματείο.

Θεώρησα σωστό για εμένα, αν και κάποιοι από το στενό μου κύκλο θεώρησαν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, ότι ήταν μία μεγάλη πρόκληση. Έχω ξαναδουλέψει σε μεγάλες ομάδας, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Ήταν μία καλή ευκαιρία για να χτίσεις μία καινούργια Ομόνοια».

Το μεγάλο λάθος: «Θεωρώ ότι ένα είχαμε ξεφύγει από το σκεπτικό. Μετά από κάποιες εμφανίσεις υπήρξε ενθουσιασμό, ο κόσμος πίστεψε σε εμένα, την ομάδα, τη διοίκηση.  Ήρθαν κάποιες επιτυχίες και κάποιοι που ήταν άπειροι μίλησαν για πρωτάθλημα. Εγώ ήμουν προσγειωμένος για άλλο η αλήθεια και άλλη η πραγματικότητα. Κάπου εκεί είχε μεταφερθεί ένα άγχος στους ποδοσφαιριστές».

Τι του ειπώθηκε από τη διοίκηση όταν έφυγε: «Για μία μεγάλη ομάδα ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει αυτό που είπε ο πρόεδρος. Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι οι χαμηλοί τόνοι θα είχε και μία ηρεμία στον κόσμο. Την ημέρα που έφυγα από την Ομόνοια, οι διοικούντες ήθελαν να μείνω. Εγώ τους είπε πέστε την αλήθεια ότι η Ομόνοια κτίζεται, ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα και εγώ θα μείνω. Αυτή ήταν η συμφωνία. Διότι εμείς χτίζαμε δεν πηγαίναμε για πρωταθλητισμό».

Για το «όχι» που εισέπραττε: «Υπήρχαν 5-6 παίκτες που το καλοκαίρι τους ήθελα, αλλά η διοίκηση δεν μπορούσε να τους πάρει. Για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Aυτοί οι παίκτες πήγαν σε άλλες κυπριακές ομάδες ή σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα».

 

Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»