Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Λέβι

Με απογευματινή προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης την Κυριακή (23/9). Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Με αυτά τα δεδομένα, ο προπονητής της ομάδας, Ρόνι Λέβι, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έχοντας ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες μετά την ισοπαλία με Πάφο και την ήττα από την ΑΕΛ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. 

Μεγάλο κίνητρο στην αναμέτρηση θα έχουν και οι ποδοσφαιριστές της Αλκής που μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ δεν έχουν σκοράρει ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δειτε Επισης

Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»