Απόλλων: Πρώτα τον… εξαφάνισαν, μετά τον… αποθέωσαν!

Αποστολή στη Ρώμη: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Στη χθεσινή έκδοσή της, ανήμερα του αγώνα στο «Ολίμπικο», η Corriere dello Sport τον είχε… εξαφανίσει από την πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα. 
Δεν ήξεραν, δεν ρώτησαν, αλλά… είδαν κι έμαθαν! Ο Φώτης Παπουλής ήταν βασικός στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Λάτσιο και με την εμφάνισή του υποχρέωσε τους Ιταλούς να «του βγάλουν το καπέλο».

Ο 33χρονος Ελλαδίτης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Κύπρου, ήταν από τους κορυφαίους των «κυανολεύκων» και έτυχε αποθεωτικού σχολιασμού από τα ιταλικά Μ.Μ.Ε.

«Ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ, στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας δύσκολα στους Μπάστος και Μπάστα. Στο δεύτερο μέρος μετακινήθηκε κεντρικά, σε ρόλο οργανωτή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Απίστευτος στα πρώτα μέτρα, απέδειξε ότι διαθέτει εξαίρετη τεχνική και ένα αξιοζήλευτο σουτ, καθώς και μεταβιβάσεις που τον βοηθούν να δίνει ασίστ στους συμπαίκτες του».

Για έναν… εξαφανισμένο, το λες και… αποθέωση!
 

Δειτε Επισης

Γίνεται Κύπριος ο Φαμπιάνο, λαμβάνει υπηκοότητα-Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Κύπρου
Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς