«Ο ΑΠΟΕΛ δεν δέχεται εύκολα τρία γκολ. Ήταν η ημέρα τέτοια, δεν ξέρω τι να πω»

Το μπαλάκι στη διοίκηση για τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας έριξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή, μετά τη βαριά ήττα από τη Δόξα. Όπως τόνισε, πρέπει να γίνουν κινήσεις για να εκπέμψει υγεία η ομάδα.

Πάντως, υπερασπίστηκε πλήρως στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές του, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη σημερινή (23/09) ήττα.

Για το βαρύ σκορ: «Για εμάς είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ένα τέτοιο σκορ. Βασική ευθύνη για την ομάδα έχω εγώ. Να καταφέρει να εκπέμψει την υγεία που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ. Για το παιχνίδι τι να πω. Όταν δέχεσαι τρία τέρμα σε 35’ αλλάζουν τα πάντα. Σε κάθε φάση δεχόμασταν γκολ. Εκεί που θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι, η Δόξα έβαζε και άλλο γκολ. Πρέπει να δούμε όλοι στον ΑΠΟΕΛ την κατάσταση για να φέρουμε υγεία».

Για την αμυντική λειτουργία: «Για εμένα η αμυντική λειτουργία ξεκινάει από την επίθεση και η επίθεση από την άμυνα. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ και ειδικά το πρώτο γκολ ήταν πολύ ατυχές. Όταν μένεις πίσω με τρία γκολ είναι δύσκολο να αντιδράσεις».

Για τη μετακίνηση Μοράις στην άμυνα: «Άλλαξα τον Βούρο γιατί ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβάλλεται. Γι’ αυτό έκανα την κίνηση με τον Νούνο για να μπορούμε να έχουμε την ανάπτυξη από πίσω».

«Το ΑΠΟΕΛ δεν δέχεται εύκολα τρία γκολ σε 35’. Ήταν η μέρα τέτοια, δεν ξέρω τι να πω».

«Εγώ είμαι 100% με τους παίκτες. Είναι αυτοί που δημιουργήσαν τις επιτυχίες αυτά τα 10 χρόνια. Εγώ αναλάβω την ευθύνη για σήμερα. Είναι απόφαση της διοίκησης τι θα κάνει παρακάτω».
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»