Ζαχίντ: «Όλα λάθος, θύμισε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε να στηθεί μπροστά στην κάμερα της CytaVision για δηλώσεις μετά τη συντριβή στο ΓΣΠ από τη Δόξα.

Ο Πακιστανός ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι όλα πήγαν λάθος, παρομοιάζοντας τον αγώνα με αυτό με τον Απόλλωνα στην περσινή σεζόν όταν ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς.

«Είναι απίστευτο, όλα πήγαν λάθος. Θύμισε το περσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα που δεχθήκαμε τρία γκολ σε λίγα λεπτά.
Δεν μπορείς να έχεις τέτοια απόδοση όπως η σημερινή.

Βρεθήκαμε ξανά να κυνηγάμε παιχνίδι, να σκοράρει μια μικρότερη ομάδα γκολ απέναντι μας, δεν είναι δικαιολογία που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Κάναμε κάποια λάθη, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι από την αρχή. Είχαμε κάποιες ευκαιρείς στο τέλος. Αλλά ο αντίπαλος πέντε ευκαιρίες και πέντε γκολ».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης