Ανόρθωση: Στον Παντελή για ραπόρτο ο Λέβι

Το 0-0 με την ουραγό (άνευ τέρματος!) Αλκή, η οποία μέχρι χθες δεν είχε βαθμό στο πρωτάθλημα, δεν ήταν καν η απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ανόρθωση. Η χθεσινή λευκή ισοπαλία ήταν ακόμη μια επιβεβαίωση ότι στην «Κυρία» ο διακόπτης είναι στο… off από το ξεκίνημα της περιόδου.

Το άλλοθι του αποκλεισμού από τη Λάτσι (και των παρενεργειών του) ξέφτισε, όπως και το αντίστοιχο της αφλογιστίας των επιθετικών. Για όσους έχουν κοντή μνήμη αρκεί η υπενθύμιση ότι στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης περιόδου, όταν δηλαδή δεν υπήρχε… Ντούρις, ο σύλλογος της Αμμοχώστου έπαιρνε γκολ (και νίκες) από αμυντικούς και μέσους -κυρίως μέσα από στημένες μπάλες.

Στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο, η Ανόρθωση δεν πατά καλά στα πόδια της ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως ο Ρόνι Λέβι δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα κανένα σημάδι ότι έχει εναλλακτικά σχέδια δράσης για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Είτε σε επίπεδο τακτικής είτε σε επίπεδο αλλαγών κινείται πάνω στην πεπατημένη της περασμένης χρονιάς, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά προβλέψιμος.

Ο Ισραηλινός θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος αυτονόητα θα ζητήσει εξηγήσεις για την παρατεταμένη αδυναμία της ομάδας να πάρει μπρος. Υπενθυμίζεται ότι ο κορμός έχει διατηρηθεί και ενισχυθεί, συνεπώς οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες απ’ ό,τι την περασμένη σεζόν.

Αν η συνάντηση των δύο ανδρών θα δρομολογήσει εξελίξεις, εξαρτάται προφανώς από το πόσο πειστικές απαντήσεις θα έχει ο Λέβι στις ερωτήσεις του προέδρου. Η διακοπή του πρωταθλήματος (ελέω σούπερ καπ) είναι ταυτόχρονα ευκαιρία και για περισσότερη δουλειά για ανάκαμψη στη συνέχεια και για έλευση νέου τεχνικού, αν αποφασιστεί ότι χρειάζονται τόσο δραστικά μέτρα, προκειμένου να αλλάξει το σκηνικό.
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν