«Δεν έχουν ζωή οι Μέσι και Ρονάλντο - Εμένα μου αρέσει το μπάρμπεκιου!»

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, Πάπλο Οσβάλντο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Ρονάλντο και Μέσι δεν έχουν... ζωή.

Ο Πάπλο Οσβάλντο , μετά το πέρασμα του από Γιουβέντους και Ίντερ και γενικότερα την Ιταλία, ολοκλήρωσε την καριέρα του όντας παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Οσβάλντο «κρέμασε» τα παπούτσια πριν από δύο χρόνια. Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε  στην «Marca» αναφέρθηκε τόσο στον Ρονάλντο όσο και ο Μέσι ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και στις δικές του... προτιμήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Marca»:

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν ήταν πια για μένα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν πηγαίνει σπίτι του αρέσει να κάνει 150 πους-απς, εγώ αντίθετα μου αρέσει να κάνω μπάρμπεκιου.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω την οικογένειά μου και να κερδίσω τόσα χρήματα, ώστε να έχω την πολυτέλεια να μη χρειαστεί να δουλέψω ξανά.

Μου επέτρεψε να ταξιδέψω και να γνωρίσω διαφορετικά μέρη και πρόσωπα. Μου άλλαξε τη ζωή αλλά επίσης μου στέρησε την ελευθερία και εγώ δεν μπορώ να παραδώσω την ελευθερία μου».

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ
H Λίβερπουλ συμφώνησε με Εκιτικέ, μένει το deal με την Φρανφούρτη