Το Twitter... γλεντάει τον Πρόδρομο Πετρίδη

Πάρτι έχουν στήσει από το βράδυ της Κυριακής (23/09) στο Twitter οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θεωρούν τον Πρόδρομο Πετρίδη υπεύθυνο για την κατάσταση της ομάδας και ζητούν την αποχώρησή του. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει το hashtag #makisout (εμπνευσμένο από το υποκοριστικό του κ. Πετρίδη) το οποίο χρησιμοποιούν δεκάδες χρήστες, με επικριτικό, καυστικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο.
 
Την παράσταση κλέβει ο χρήστης @MoneyTaras ο οποίος τρολάρει ασύστολα το διοικητικό  ηγέτη των πρωταθλητών. Έκανε φωτομοντάζ και τον παρουσιάζει ως Μακάριο, με σαφή παραπομπή στον επί 17 έτη πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο συγκεκριμένος χρήστης είναι ιδιαίτερα ευρηματικός αφού το username είναι σύνθετο και περιλαμβάνει τη λέξη Money και το δισύλλαβο Taras, εμπνευσμένο από το username του προέδρου του ΑΠΟΕΛ (@taras7777), το οποίο παραπέμπει στο παρατσούκλι «Μανιταράς» που τον συνοδεύει  από την εποχή της ενασχόλησης του με την παραγωγή και εμπορία μανιταριών.
 
Ο χρήστης @AuMixalis χρησιμοποιεί το hashtag #makisout απαντώντας σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ μετά από επαγγελματική του συνάντηση! Ο χρήστης @dexiback γράφει «Δεν αποχωρεί ο @taras7777 θέλει όλα τα λεφτά του συμβολαίου #makisout».
 
«Προτιμώ αυτόματο πιλόττο παρά το Μάκη. #makisout» αναφέρει ο @apoelllin. O @panapotis γράφει: «Κουρούες, Να έβρετε κάποιον να μεν σας παραιτά, όπως κάμνει ο Πετρίδης με το ΑΠΟΕΛ».
 
Φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια του χιούμορ και φυσικά δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

Δειτε Επισης

Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες
Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ζημιές, τραυματισμούς και ανεξέλεγκτα δακρυγόνα καταγγέλλει η Ανόρθωση-Ζητά έρευνα από Προκοπίου
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 13η αγωνιστική-Στραμμένα στο ΓΣΠ τα βλέμματα
Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Κύπρου
Πάθος και ένταση στο Παπαδόπουλος, αλλά χωρίς τέρματα το ντέρμπι
Έμειναν στο Χ στο Δασάκι-Πικρό το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα
Άναψαν τα αίματα στο Παπαδόπουλος-Διπλή αποβολή στο ντέρμπι
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε με καθυστέρηση το ντέρμπι στη Λάρνακα και διακόπηκε λίγα λεπτά μετά
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα που παρατάσσουν με τελικό στόχο τη νίκη