Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για τις σκηνές ντροπής στο Ερμής-ΑΠΟΕΛ

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν τα όσα ντροπιαστικά έλαβαν χώρα στο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ερμή και ΑΠΟΕΛ, όπου στο 90’ της αναμέτρησης προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών μετά το αντιαθλητικό κτύπημα του Κεϊτά στον Βούρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο αγώνας επανάρχισε έπειτα από οκτώ λεπτά, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους δύο προπονητές (Μπρούνο Μπαλταζάρ και Κώστα Καϊάφα) να τιμωρεί με κόκκινη κάρτα τον Κεϊτά και κίτρινη τους Βάτερμαν, Ρόμο και Αραμπατζή.

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά του KEITA SEKOU ποδοσφαιριστή του ΕΡΜΗ Αραδίππου που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, γρονθοκόπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A' Φάση περιόδου 2018-2019 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.09.2018 (3η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά:
(1) του ΕΡΜΗ Αραδίππου:
(α) γιατί  η  ομάδα  συμπεριφέρθηκε  απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Πρόστιμο.
(β) για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας στο 87ο λεπτό του αγώνα που είχαν ως αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή για 7 λεπτά του υπό εξέλιξη αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση:Πρόστιμο. 
(2)του  Κώστα Καϊάφα προπονητή του ΕΡΜΗ Αραδίππου που αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ενεργό συμμετοχή σε επεισόδια κατά παράβαση των άρθρων 2, 4 (γ) και 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(3) του  Παναγιώτη Κυθρεώτη προπονητή  τερματοφυλάκων του ΕΡΜΗ Αραδίππου που αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ενεργό συμμετοχή σε επεισόδια κατά παράβαση των άρθρων 2, 4 (γ) και 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA  A’  Κατηγορίας   περιόδου 2018-2019 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.09.2018 (3η Αγωνιστική).


*Καταγγελία κατά:
(α) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας στο 87ο λεπτό του αγώνα που είχαν ως αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή για 7 λεπτά του υπό εξέλιξη αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση:Πρόστιμο. 
(β) του BALTAZAR NUNES BRUNO MIGUEL προπονητή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ενεργό συμμετοχή σε επεισόδια κατά παράβαση των άρθρων 2, 4 (γ) και 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) του RAMOS GUILHERME λοιπόν προσωπικό του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό του αγώνα για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ενεργό συμμετοχή σε επεισόδια κατά παράβαση των άρθρων 2, 4 (γ) και 4 (κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Κατηγορίας περιόδου 2018-2019 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/16.09.2018 (3η Αγωνιστική).

Δειτε Επισης

Πετρίδης: Ζητούμε καθαρό επενδυτή στις εργασίες του, όχι ξέπλυμα χρημάτων
Αυτά είναι τα δύο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ
Πετρίδης για το δημοσίευμα για πώληση ομάδας-«Αφορά τον ΑΠΟΕΛ, το λέει και μόνο του»
Στην Ομόνοια μέχρι το 2027 ο Κούσουλος
Οι πιθανοί αντίπαλοι της Κύπρου στο Nations League 2024-25
«Ο άτυπος τίτλος δεν λέει κάτι ιδιαίτερο για εμάς, τίποτα δεν κρίθηκε από τώρα»
Σίγουρος για την παραμονή της Δόξας ο Καραβίδας-«Ας πανηγυρίζουν οι αντικαραβιδικοί»
Η Εθνική Γυναικών Κύπρου αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο για το Nations League
Διέλυσε με τεσσάρα την ΑΕΛ και ανέβηκε ξανά στην κορυφή ο Άρης
Η τοποθέτηση της Ανόρθωσης για την εισβολή της Αστυνομίας στο κυλικείο του σωματείου