«Η κάρτα φιλάθλου πρέπει να γίνει τρόπος ζωής»

Την άποψη πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να πάει στο γήπεδο για να βγάλει κάρτα φιλάθλου, αλλά να το κάνει από πριν για να μην περιμένει στην ουρά, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης στον Super SportFM 104.0. 

Αναφέρθηκε επίσης στην καθυστέρηση που δημιουργήθηκε κυρίως στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας, ενώ είπε πως είχε συνάντηση με τους πράσινους για να συζητήσουν το όλο θέμα.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται σε τρία μέρη. Βασικά, είναι οι διαδικασίες που απατούνται από τον ΚΟΑ για να τηρείται η νομοθεσία. Πρώτα θα πρέπει να γίνει έκδοση της κάρτας φιλάθλου για όσους δεν έχουν βγάλει, ακολούθως είναι η αγορά εισιτήριου και τρίτο ο οπτικός έλεγχος στην είσοδο. Μετά μπαίνει το εισιτήριο στο σύστημα και μπαίνει ο φίλαθλος στο γήπεδο.

Αν πάει κάποιος να βγάλει κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο, θα περιμένει στην ουρά.  Δεν πρέπει ο φίλαθλος να το αφήνει αυτό στο γήπεδο. Αν έρθει στο γήπεδο για να βγάλει κάρτα θα καθυστερήσει και θα ταλαιπωρηθεί. Μπορεί να βγάλει κάρτα φιλάθλου κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Όταν έχεις κάρτα, παίρνεις το εισιτήριο και μπαίνεις στο γήπεδο. Εκεί δεν υπάρχει καθυστέρηση. Όταν πάει στην είσοδο, γίνεται ο οπτικός έλεγχος για να βεβαιωθούμε ότι ο αριθμός της κάρτας είναι ο ίδιος με αυτόν του εισιτηρίου.

Με τον καιρό θα συνηθίζουν και οι επιτηρητές και όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται πιο γρήγορα. Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να έρχεται έτοιμος ο φίλαθλος. Σιγά σιγά θα γίνει και σε μας τρόπος ζωής αυτή η λειτουργία. Χθες είχα συνάντηση με την Ομόνοια και συζητήσαμε και για αυτό το θέμα.

Παρακαλώ τον κόσμο να βγάλει την κάρτα για να μην δημιουργούνται ουρές και λανθασμένες εντυπώσεις. Διαφορετικά, πάλι θα έχουμε πρόβλημα αν αποφασίζει να έρθει γήπεδο να βγάλει κάρτα, εισιτήριο και να μπει στο γήπεδο».

Για το αν επιβάλλεται να κοιτάζουν τον αριθμό εισιτηρίου οι επιτηρητές, πριν μπει ο φίλαθλος στο γήπεδο: «Ναι. Θα πρέπει να είναι ο ίδιος αριθμός εισιτηρίου με αυτό της κάρτας φιλάθλου».

Δειτε Επισης

Καζαμίας: Oφείλουμε και θα ταυτοποιήσουμε τα άτομα που θα αποκλειστούν από το γήπεδο μας
Λήξαν το θέμα με Λοϊζου στην Ομόνοια-Προπονήθηκε και υπολογίζεται για το ματς με Σαλαμίνα
Παρουσιάζει τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης ο ΑΠΟΕΛ
Βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Αμμόχωστος-Η επίσημη θέση της Νέας Σαλαμίνας
Τη Βουλγαρία αντιμετωπίζει η Εθνική Παίδων Κ-15
Στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών
Πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής-Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία
Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες
Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ζημιές, τραυματισμούς και ανεξέλεγκτα δακρυγόνα καταγγέλλει η Ανόρθωση-Ζητά έρευνα από Προκοπίου