ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτες μπούκαραν με το αυτοκίνητο σε φούρνο στη Λεμεσό

Ζημιές σε φούρνο της Λεμεσού προκάλεσαν επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισήλθαν σε αυτόν με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, έφυγαν όμως με άδεια χέρια, αφού στο ταμείο δεν υπήρχαν οποιαδήποτε χρήματα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, όταν τρία πρόσωπα οδήγησαν με την όπισθεν όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην είσοδο φούρνου που βρίσκεται στη Γερμασόγεια.
 
Την ώρα εκείνη ο φούρνος ήταν κλειστός, ενώ μια υπάλληλος εργαζόταν στο υπόγειο, όπου παρέμεινε όταν άκουσε το θόρυβο.
 
Οι δράστες, αφού παραβίασαν το ταμείο και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν χρήματα, εγκατέλειψαν τη σκηνή με το όχημα, που όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έχει καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
Υπέστη υποτροπή ο Έντρικ, θα παραμείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό