«Είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, την αιτία των μέτριων εμφανίσεων και το θέμα του προπονητή τοποθετήθηκε ο Χρίστος Κασσιανός. Στο ραδιοφωνικό αέρα του Super Sport FM 104.0 ο πάλαι ποτέ προπονητής της «Κυρίας» μίλησε για…
 
…την αγωνιστική εικόνα: «Παρακολουθώ την ομάδα, έχω δει αρκετά παιχνίδια. Μιλούμε για μια τεράστια ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αν συνυπολογίσουμε ότι η ομάδα πέρσι έκανε μια καλή πορεία και τερμάτισε στην τρίτη θέση, με τις υπερβάσεις που έγιναν εφέτος ήταν λογικό να ζητηθεί μια καλύτερη πορεία. Δυστυχώς δεν έχουν έρθει τα πράγματα όπως τα υπολόγιζαν στην Ευρώπη. Αυτή η ομάδα έχει μονάδες, έχει ποιότητα και εμπειρία. Απλά δεν μπορεί να βγάλει, αυτά που υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο, στο γήπεδο».
 
…το τι φταίει: «Θα τολμήσω να πω ότι αγωνιστικά είναι απείθαρχη. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να χαρακτηριστούν φυσιογνωμίες. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Υπάρχει και η εμπειρία στη διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος. Η ομάδα πρέπει να πάρει το δρόμο της. Υπάρχει ο χρόνος να διορθωθεί η χρονιά και να υλοποιηθούν και οι στόχοι».
 
…τον Τιμούρ: «Μαζί του, ο κόσμος της ομάδας έζησε απίστευτες στιγμές και τις νοσταλγεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όμως με το όνομά του Τιμούρ. Δεν πρέπει να μπαίνει το όνομά του στο τραπέζι, όποτε έχει πρόβλημα η ομάδα. Ο Τιμούρ είναι παιδί της Ανόρθωσης, ανεξάρτητα αν είναι επαγγελματίας προπονητής. Θεωρώ άκαιρο και άσκοπο να συζητούμε για προπονητή όμως, μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση».
 
…το αν θα επιστρέψει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ: «Η ζωή είναι ένας κύκλος. Όλος ο κόσμος ξεκινά μια πορεία και καταλήγει εκεί που ξεκίνησε. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων».
 
…τη στήριξη του κόσμου: «Πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Δεν μπορεί να ταλαιπωρείται δίπλα στην ομάδα τόσα χρόνια, χωρίς να έχει χαρές. Πρέπει αυτός ο κόσμος να πάρει κάτι και έχει ευθύνη η διοίκηση να ανταποδώσει αυτή τη στήριξη και την προσπάθεια».
 

Δειτε Επισης

Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες
Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ζημιές, τραυματισμούς και ανεξέλεγκτα δακρυγόνα καταγγέλλει η Ανόρθωση-Ζητά έρευνα από Προκοπίου
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 13η αγωνιστική-Στραμμένα στο ΓΣΠ τα βλέμματα
Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Κύπρου
Πάθος και ένταση στο Παπαδόπουλος, αλλά χωρίς τέρματα το ντέρμπι
Έμειναν στο Χ στο Δασάκι-Πικρό το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα
Άναψαν τα αίματα στο Παπαδόπουλος-Διπλή αποβολή στο ντέρμπι
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε με καθυστέρηση το ντέρμπι στη Λάρνακα και διακόπηκε λίγα λεπτά μετά
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα που παρατάσσουν με τελικό στόχο τη νίκη