Απόλλων: Διπλό χτύπημα στην αχίλλειο πτέρνα!

Μετά τον Χάμπο Κυριάκου και ο Έκτορ Γιούστε καταχωρίστηκε στο απουσιολόγιο του Απόλλωνα για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πρόβλημα για τον Σωφρόνη Αυγουστή γίνεται ακόμη πιο έντονο, διότι αφορά την «αχίλλειο πτέρνα» στο ρόστερ της ομάδας.

Ήδη από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε διαφανεί πως -πίσω από τους Γιούστε και Ρομπέρζ- η πρώτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας ήταν ο διεθνής μέσος. Για τις τιμωρίες, τους τραυματισμούς ή τις… ανάσες του Ισπανού και του Γάλλου στόπερ, ως πρώτη εναλλακτική λογιζόταν ο Χάμπος.

Πλέον στα επικείμενα παιχνίδια ο Αυγουστή δεν έχει αυτή την επιλογή, οπότε θα πρέπει να εμφανίσει το plan b. Θα είναι ο 20χρονος Ντιλάν Ουεντραόγκο, ο οποίος αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει δώσει δείγμα γραφής; Θα είναι ο συνομήλικός του Λεωνίδας Κυριάκου, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου είχε δοθεί δανεικός στο ΘΟΪ Λακατάμιας;

Ή μήπως ένεκα και της ισχύος των επόμενων αντιπάλων (Ομόνοια στο πρωτάθλημα, Μαρσέιγ στο Γιουρόπα Λιγκ) ο προπονητής του Απόλλωνα προκρίνει λόγω εμπειρίας τον Εστεμπάν Σατσέτι; Σε αυτό το σενάριο, ο Απόλλωνα θα κληθεί να πορευτεί στη μεσοαμυντική γραμμή με τους Μπρου και Μάρκοβιτς, πίσω από τους οποίους θα υπάρχουν μόνον λύσεις ανάγκης.

Ζόρικος γρίφος για τον Σωφρόνη Αυγουστή…
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία