«Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα»

Στην υπέρτερη ποιότητα του Απόλλωνα και τις πολυάριθμες απουσίες της Ένωσης στάθηκαν Σωφρόνης Αυγουστή και Αντρέ Πάους μετά την πεντάρα των «κυανολεύκων» επί των «βυσσινί» στο «Τσίρειο».
 
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα, για τον τρόπο που το αντιμετώπισαν και λειτούργησαν. Έδειξαν πόσο καλοί είναι, κι ας είχαμε αλλαγές, έδειξαν πως το πλάνο είναι το ίδιο. Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Οι παίκτες μου το απόλαυσαν, είχαν εξαιρετικό ρυθμό, όμως έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, διότι υπάρχει διαφορά στο ρυθμό σε Κύπρο και Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, για να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα.
 
«Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, μία από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Δεν είχαμε τίποτε να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι θυμωμένος, αυτή είναι η πραγματικότητα, υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν παίζεις 11 εναντίον 11 και ξεκινά ένα παιχνίδι έχεις πάντα πιθανότητα για καλό αποτέλεσμα, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό στον Απόλλωνα, ο οποίος δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες, κυκλοφορούσε απλά και γρήγορα την μπάλα προκαλώντας μας πρόβλημα.

Σκεφτόμασταν ότι ίσως μας υποτιμούσε ο Απόλλωνας επειδή δεν είχαμε 18 παίκτες, αλλά το προσέγγισε απόλυτα επαγγελματικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ξέραμε ότι δεν ήταν εντός προγράμματος οι βαθμοί απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Δόξα είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός του Παραλιμνίου.
 

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία