Νέα προσπάθεια της Ανόρθωσης για τον Κετσπάγια

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και όλους τους υποψήφιους προπονητές στην Ανόρθωση, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Κυριακός Γιάγκου, στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95.0.

Επιβεβαίωσε την κρούση προς τον Γεωργιανό προπονητή, ωστόσο τόνισε πως η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη στιγμή.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του:

«Είναι ένα θέμα που είναι προτεραιότητα για την Διοίκηση μας, η εξεύρεση νέου τεχνικού. Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή. Αξιολογούμε πολλές περιπτώσεις και έχουν έρθει στα γραφεία μας πάρα πολλές προτάσεις από προπονητές. Ευελπιστούμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα καταλήξουμε.

Για το θέμα με τον Τιμούρ δεν μπορώ να διαψεύσω. Δεν σας κρύβω ότι μέχρι και εχθές το βράδυ έγινε προσπάθεια για επικοινωνία. Είναι ένα λεπτό θέμα. Το διαχειριζόμαστε με σεβασμό και αγάπη προς το πρόσωπο Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι ιδιαίτερο κεφάλαιο ο Τιμούρ για την Ανόρθωση. Είναι μεγάλη η εκτίμηση που τρέφουμε προς το πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, ο κόσμος θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή για το θέμα του προπονητή».

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου