ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στην τρίτη… πότισε φαρμάκι στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ

Ο Άντονι Ιραόλα έχει δίκαιο. Στις δηλώσεις του ανάφερε ότι ο αγώνας μπορούσε να μην φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι, μπορούσε να κριθεί από την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Πράγματι, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ και είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι και άξιζε αυτό που πήρε στο τέλος.

Ήταν η τρίτη παρουσία της ομάδας της Λάρνακας σε αγώνα του Σούπερ Καπ. Και στις προηγούμενες δύο φορές αντίπαλος ήταν και πάλι ο ΑΠΟΕΛ, που κατάφερε να κερδίσει και στις δύο περιπτώσεις.

Η τρίτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία για την ΑΕΚ που πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Λεβερκούζεν στη Γερμανία.

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου