Απόλλων: Δεύτερο σοκ για τη Φρανκφούρτη!

Μετά το παιχνίδι για το σούπερ καπ (0-5 από την Μπάγερν) και η δεύτερη εντός έδρας εμφάνιση της Φρανκφούρτης αποδείχθηκε πηγή δεινών. Στην πρεμιέρα της στην «Κομέρτσμπανκ-Αρένα» για την 55η Μπούντεσλιγκα η Άιντραχτ ηττήθηκε 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης κι επιπροσθέτως μέτρησε μια πάρα πολύ σημαντική απώλεια.

Ο Κάρλος Σαλσέδο, το ακριβότερο μεταγραφικό της απόκτημα αυτό το καλοκαίρι (κόστισε πέντε εκατομμύρια ευρώ η απόκτησή του από την Γκουανταλαχάρα), τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο (ρήξη συνδέσμων) και θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 25χρονος Μεξικανός στόπερ τραυματίστηκε λίγο μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης σ’ ένα βίαιο (και αχρείαστο) μαρκάρισμα στον Ντέιβι Κλάασεν στο ύψος της μεσαίας γραμμής. Στο 11’ αντικαταστάθηκε και προχθές ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram το βίντεο της συγκεκριμένης φάσης με το σχόλιο: «Χωρίς λόγια! Από αυτήν την αχρείαστη ενέργεια προέκυψε ένας τραυματισμός που θα με κρατήσει μακριά από τα γήπεδα!»

Και μάλιστα για πολύ καιρό. Η διάρκεια της αποθεραπείας του υπολογίζεται πως θα διαρκέσει τουλάχιστον τρεις μήνες! Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα και από τα δύο παιχνίδια της Φρανκφούρτης με τον Απόλλωνα, ενώ είναι αμφίβολο, αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή είναι η δεύτερη πολύ σημαντική απώλεια στα μετόπισθεν για τον Αυστριακό προπονητή Άντι Χίτερ, καθώς πριν από ένα μήνα τραυματίστηκε στο γόνατο και ο βασικός δεξιός μπακ Τίμοθι Τσάντερ, του οποίου η επιστροφή αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2019.
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα