Τι είπε ο Καϊάφας στον Σεργίου όταν ανάλαβε την Ομόνοια 1948!

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας 1948, Μιχάλης Σεργίου, πριν από την έναρξη της ανοικτής προπόνησης στο ΘΟΙ Λακατάμιας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις στην omada.com.cy:
«Από την πρώτη ώρα που ανέλαβα πολλοί με κατάκριναν για το σκεπτικό μου να έρθω σε αυτή την κατηγορία, αλλά νομίζω σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι και μ’ αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις.
 
Επειδή είναι κάτι αρκετά υγιές και έβλεπα από πριν μια σοβαρή προσπάθεια από τα παιδιά ήθελα όντως να το στηρίξω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ότι ξεκινήσαμε.
 
Με τον Καϊάφα μιλώ συχνά και είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ήταν δίπλα στην απόφασή μου και μόλις του ανακοίνωσα τι θέλω να κάνω, μου είπε καλά κάνεις προχώρα και ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου.
 
Έχω μια αδελφική φιλία με τον Κώστα που θα παραμείνει για πάντα και ο ένας βοηθάει τον άλλο».
 
«Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιους παίκτες που έπαιζαν σε πιο ψηλές κατηγορίες να έρθουν να παίξουν στο αγροτικό, ιδιαίτερα όταν αγωνίζονταν σε ψηλότερες κατηγορίες. Θεωρώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ μου. Κάθε μέρα είναι και καλύτερη».

«Αρχίζει μία νέα προσπάθεια, με δυσκολίες από την αρχή, όπως γνωρίζετε, αλλά με τόσο μεγάλη πρωτοφανή στήριξη πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Την έχουν ανάγκη αυτή τη στήριξη οι παίκτες και τα παιδιά του Δ.Σ. που έχει δύο μήνες που κάνουν τεράστιες προσπάθειες μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Είμαστε μία νέα ομάδα χωρίς βάσεις και ένα κοσμό. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε όπως θέλουμε. Αν εξαιρέσεις 2-3 μεγάλες ομάδες της Α’ Κατηγορίας όχι σε μόνο πρώτη προπόνηση, αλλά ούτε στα γηπεδα δεν πάει τόσος κόσμος. Νιώθουμε την αγάπη τους και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτό τον κόσμο».

Δειτε Επισης

Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Η Λίβερπουλ... τελείωσε απότομα τα σενάρια για τον Ντε Μπρόινε
Ο απίστευτος οιωνός που στέφει νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης την Παρί Σεν Ζερμέν
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε φιλάθλους της Παρί που πανηγύριζαν
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός