«Βαρύ και άδικο το σκορ για την Εθνική μας»

Το βαρύ 4-0 από την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, καθόρισε και τη βαθμολογική μας θέση στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο φινάλε της 16ης Οκτωβρίου στη Μάλτα, η Κύπρος θα τερματίσει στην προτελευταία θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά την προσπάθεια που έγινε στην Κωνσταντινούπολη και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στα πρώτα στάδια του δεύτερου ημιχρόνου, υποχρεώθηκε σε ήττα με βαρύ σκορ.

Είναι γεγονός πως η εξέλιξη του αγώνα δεν προδίκαζε τέτοια κατάληξη στη χθεσινή αναμέτρηση της Τουρκίας.

«Το τελικό σκορ με βάση τη συνολική παρουσία και των δύο ομάδων σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, είναι σίγουρα βαρύ και άδικο για την Εθνική μας.

Μέχρι την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της Τουρκίας η ομάδα μας κυνηγούσε με απαιτήσεις το γκολ της ισοφάρισης μια είχε τις ευκαιρίες για να το πετύχει. 

Δυστυχώς μετά το δεύτερο γκολ μείναμε από δυνάμεις και η απογοήτευση έφερε τελικά το βαρύ σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

*Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.

*Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο σήμερα το απόγευμα.

Δειτε Επισης

Από τη μία πρώην στην άλλη, ο Γιόκερες-Ξέφυγε από την «καταπίεση» της Ινές και τώρα τον περιμένει η Αμάντα
Νέοι αρχηγοί στην εθνική Ισπανίας τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ
Κωστούλας και Τζίμας συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο της προετοιμασίας της Μπράιτον-Απάντησαν σε ερωτήσεις
Ο Γκβάρντιολ της Μάντσεστερ Σίτι έγινε... κομάντο και έζησε μια τριήμερη στρατιωτική περιπέτεια
Η Άρσεναλ ξεκίνησε την απόσβεση της μεταγραφής του Γιόκερες-Ρεκόρ πωλήσεων η φανέλα του Σουηδού
Επιστολή των διεθνών στον Μητσοτάκη-«Θα παίξουν στην Εθνική, αλλά ΕΟΚ και διαιτησία δρουν ανεξέλεγκτα»
Ο Φέλιξ έγινε Σαουδάραβας-Aνακοινώθηκε από την Αλ Νασρ
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος-Πήρε τη θέση του Αβδάλα
Δεν είναι εφικτές τροποποιήσεις στον τρόπο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου-Η ανακοίνωση του ΚΟΑ
Δέχτηκε επίθεση από Παλαιστίνιο στην Αθήνα ο Μπεν Σιμόν, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο