«Συζητήθηκε το όνομα του Βούρου στον ʼρη»
09:25 - 10 Ιανουαρίου 2019

Το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλη Βούρου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων από την Ελλάδα με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες μέρες.
Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Άρης είναι αυτός που εξέτασε το ενδεχόμενο απόκτησής του, ωστόσο η περίπτωση εγκαταλείφθηκε άμεσα αφού οι γαλαζοκίτρινοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.
Το δημοσίευμα του Metrosport.gr:
«Ο Αρης "ψάχνεται" έντονα για πλάγιους οπισθοφύλακες και, πριν λίγες μέρες, συζητήθηκε το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, καθώς έμοιαζε να βρίσκεται στην έξοδο από τον ΑΠΟΕΛ.
Τα τελευταία νέα, όμως, από την Κύπρο αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας τον υπολογίζουν κανονικά κι έτσι η πλευρά του 23χρονου αμυντικού δεν μπήκε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Στην Αλκμήνης, πάντως, προτιμούν να καταλήξουν σε ξένους και δεν το κρύβουν».