Κονταροχτύπημα στο επιθετικό ριμπάουντ!

Στο αυριανό (12/01) παραδοσιακό ντέρμπι της ΟΠΑΠ Basket League, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, θα βρεθούν αντιμέτωποι τέσσερεις από τους δέκα κορυφαίους καλαθοσφαιριστές στον τομέα του επιθετικού ριμπάουντ!

Μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού είναι πρώτη στο πρωτάθλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς μαζεύει 13.3, ενώ αντίστοιχα, οι αυριανοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 10.3 ανά παιχνίδι.
 
Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα αναμετρηθούν τέσσερεις ριμπάουντερ που βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλαθοσφαιριστές που μαζεύουν κατά μέσο όρο τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ.
 
Συγκεκριμένα από πλευράς γηπεδούχων, θα βρίσκονται οι Τζάστιν Τζάκσον (2.6) και Τζον Ο’Μπράιεν (2.5), ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι οι Ντιόν Ράιτ (3.3) και Κεντάν Φέισι (2.6)!
 
Πέρα λοιπόν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το παιχνίδι έχει και άλλα στοιχεία που χρήζουν προσοχής, τα οποία θα απολαύσουμε στο Λευκόθεο!

Δειτε Επισης

Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο
Η Βίρτους έκανε το 3-0 με μυθικό Σενγκέλια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Πολονάρα
H Ρεάλ έκανε το 3-1 απέναντι στη Μάλαγα κι έφυγε για τους τελικούς, που περιμένει η Βαλένθια
Γεωργία και Βοσνία τα δύο σκληρά αουτσάιντερ στον όμιλο της Κύπρου στο FIBA EuroBasket
Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Αρτυματά στον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Σήμερα έχασα πάλι πατέρα. Στο καλό νονέ μου»
Πρόεδρος: Τεράστια φυσιογνωμία του κυπριακού στίβου ο Ντίνος Μιχαηλίδης